Jij doet waar jij goed in bent en wij verzorgen de rest

Jij hebt ambitie. Je wilt alles uit jezelf en uit je bedrijf halen. Je had een droom, een uitstekend idee dat je wilt laten slagen. Jij bent een echte ondernemer. De financiële administratie neem je op de koop toe, maar wat zou het toch fijn zijn als je dat uit kon besteden. Administratie Plus neemt die zorg graag van je over, zodat jij je weer kunt focussen op wat je echt leuk vindt: ondernemen.

Elk type ondernemer rekent op de steun van Administratie Plus

Administratie en jaarrekening

De administratie, daar heb je geen omkijken meer naar. We verzorgen en verwerken de gehele financiële administratie op papier en eventueel online.

Jaarrekeningen
Je hebt te allen tijde inzicht en overzicht in je administratie. Na afloop van het jaar maken wij uw jaarrekeningen. Zodat je definitief weet of het een mager, prima of een zegenrijk jaar was. Deze jaarstukken kunnen desgewenst met je besproken worden.

Loonadministratie

Wanneer je 1 of meerdere werknemers in dienst hebt, ben je verplicht een loonadministratie bij te houden. Deze moet aan een aantal aspecten voldoen. Wij weten precies wat nodig is om jouw loonadministratie compleet en overzichtelijk te krijgen.

Omzetbelasting

Nieuwe ontwikkelingen, simpele en gecompliceerde regels. De belasting is in beweging en het is lastig om dat te kunnen blijven volgen. Daarbij worden de gevolgen van het niet naleven van fiscale verplichtingen met  de dag serieuzer.

Aangifte vennootschapsbelasting

Wanneer je eigenaar bent van een bv, moet je voor je bedrijf de aangifte vennootschapsbelasting doen. Je betaalt als bedrijf namelijk belasting over de belastbare winst in een boekjaar. Daarbij houdt Administratie Plus rekening met alle aspecten die hierbij komen kijken.

Maken van publicatiestukken

Als bv moet je ook jaarstukken inleveren bij de Kamer van Koophandel. Dit zijn verkorte stukken van je jaarrekening. Administratie Plus helpt je hierbij.

Begeleiding voor starters

De start van je eigen onderneming is een spannende tijd. Je wilt je focussen op het laten slagen van je idee, maar er komen ook veel andere partijen op je af, zoals als de Belastingdienst.

Vergroot je kans op succes

Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van zelfstandigenaftrek, mkb-winstvrijstelling, kleine ondernemingsregeling etcetera? We helpen je graag bij alle zaken en bereiden je voor op een goede start. 

Aanvraag vergunning

Begin je voor jezelf, bijvoorbeeld als taxichauffeur of koerier? Daar komt heel wat bij kijken. We helpen je om te beginnen graag met het aanvragen van de vergunning.

Ga je starten met een nieuw bedrijf? Wil je het overzicht in je bedrijf terug of heb je een vraag over vergunningen?
Bel 020 - 636 45 51, stuur ons een bericht of vul het contactformulier in.

Stel orde op zaken