Jij doet waar jij goed in bent en wij verzorgen de rest

Contact

Jij hebt ambitie. Je wilt alles uit jezelf en uit je bedrijf halen. Je had een droom, een uitstekend idee dat je wilt laten slagen. Jij bent een echte ondernemer. De financiële administratie neem je op de koop toe, maar wat zou het toch fijn zijn als je dat uit kon besteden. Administratie Plus neemt die zorg graag van je over, zodat jij je weer kunt focussen op wat je echt leuk vindt: ondernemen.

Elk type ondernemer rekent op de steun van Administratie Plus

Administratie en jaarrekening

De administratie, daar heb je geen omkijken meer naar. We verzorgen en verwerken de gehele financiële administratie op papier en eventueel online.


Jaarrekeningen
Je hebt te allen tijde inzicht en overzicht in je administratie. Na afloop van het jaar maken wij je jaarrekening. Zodat je definitief weet of het een mager, prima of een zeer succes vol jaar was. Deze jaarstukken kunnen desgewenst met je besproken worden.

Stel mijn administratie op orde

Loonadministratie

Wanneer je een of meerdere werknemers in dienst hebt, ben je verplicht een loonadministratie bij te houden. Deze moet aan een aantal aspecten voldoen. Wij weten precies wat nodig is om jouw loonadministratie compleet en overzichtelijk te krijgen.

Houd mijn loonadministratie bij

Omzetbelasting

Nieuwe ontwikkelingen, met vaak  gecompliceerde regels. De belasting is in beweging en het is lastig om dat te kunnen blijven volgen. Daarbij worden de gevolgen van het niet naleven van fiscale verplichtingen met de dag serieuzer.

Regel mijn belastingaangifte

Aangifte vennootschapsbelasting

Wanneer je eigenaar bent van een bv, moet je voor je bedrijf de aangifte vennootschapsbelasting doen. Je betaalt als bedrijf namelijk belasting over de belastbare winst in een boekjaar. Daarbij houdt Administratie Plus rekening met alle aspecten die hierbij komen kijken.

Help me met mijn vennootschapsbelasting

Maken van publicatiestukken

Als bv moet je ook jaarstukken inleveren bij de Kamer van Koophandel. Dit zijn verkorte stukken van je jaarrekening. Administratie Plus helpt je hierbij.

Stel mijn publicatiestukken op

Begeleiding voor starters

De start van je eigen onderneming is een spannende tijd. Je wilt je focussen op het laten slagen van je idee, maar er komen ook veel andere partijen op je af, zoals als de Belastingdienst.


Vergroot je kans op succes

Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van zelfstandigenaftrek, mkb-winstvrijstelling, kleine ondernemingsregeling, et cetera? We helpen je graag bij alle zaken en bereiden je voor op een goede start.

Begeleid me bij de start

Aanvraag vergunning

Begin je voor jezelf, bijvoorbeeld als taxichauffeur of koerier? Daar komt heel wat bij kijken. We helpen je om te beginnen graag met het aanvragen van de vergunning.

Help me met mijn vergunning

Administratie Plus
Loenermark 243 
1025 SX Amsterdam

KvK 34206754

Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Woensdag 08:00 - 17:00

Donderdag 08:00 - 17:00

Vrijdag 08:00 - 17:00

Buiten kantoortijden op afspraak.

Administratie Plus ondersteunt particulieren en bedrijven in regio Amsterdam.